VIDEO Şocant, o fetiţă de zece ani machiată şi îmbrăcată ca o femeie pe coperta revistei Vogue

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fetiţă de zece ani fotografiată în ipostaze provocatoare într-un pictorial din revista Vogue în care este îmbrăcată şi machiată precum o femeie a stârnit numeroase controverse în lumea modei.

Imaginile provocatoare în care Thylane Lena-Rose Blondeau, în vârstă de doar 10 ani, pozează au stârnit furia multor oameni, care consideră că aceste imagini sunt potrivite pentru un model cu vârstă dublă faţă de Thylane, scrie DailyMail.

Thylane a apărut în numeroase campanii, a pozat pentru reviste faimoase, iar imaginea ei este peste tot pe internet. Copila a fost deja comparată cu Brigitte Bardot, care a apărut în revista Elle la 15 ani.



Thylane Lena-Rose Blondeau este fiica unui fost fotbalist francez, Patrick Blondeau, şi a actriţei şi prezentatoarei TV, Véronika Loubry.

Fotografiile care au strânit controverse apar în revista franceză Cadeaux, iar Thylene este machiată strident şi chiar poartă pantofi cu tocuri cui.

Un studiu a arătat că 88% dintre părinţii din Marea Britanie cred că copiii sunt presaţi să se maturizeze prea repede, iar 58% au fost de acord că acest lucru este influenţat de cultura celebrităţii.

image

VIDEO

image
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite