Vela, mesaj de 1 Mai: „Trebuie să mai rezistăm puţin“. Ce a spus despre DJ-ul care a mixat pe plajă

Vela, mesaj de 1 Mai: „Trebuie să mai rezistăm puţin“. Ce a spus despre DJ-ul care a mixat pe plajă

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a transmis un mesaj de 1 Mai în care mulţumeşte tuturor angajaţilor MAI care sărbătoresc prin muncă şi sunt la datorie pentru a limita răspândirea virusului. Potrivit lui Vela, de 1 Mai, cu toţii aveam planuri de obicei, dar face apel la un comportament corect pentru a avea o perspectivă optimistă.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Deşi se anunţau ploi şi vijelii, urmărind jurnalul de ştiri am văzut în Vama Veche un răsărit superb, dar era un răsărit singur. M-a impresionat un DJ care prin muzica lui făcea să răsune plaja printre pescăruşi şi valuri. Acum e aşa. Dar avem tot timpul din lume ca apoi să ne bcurăm de fiecare răsărit“. 
 
„Cu toţii ne-am făcut planuri de 1 Mai: ne vedeam cu cei dragi, la munte, la mare, la distracţii, la grătare. Oricum, dar nu aşa. Ca totdeauna, viaţa ne-a oferit imprevizibilul şi ne-a adus aici, în mijlocul unei pandemii globale”, a spus Vela, în mesajul video postat pe Facebook.
 
Acesta a transmis mulţumiri lucrătorilor din MAI care sărbătoresc în 1 mai prin muncă.
 
”Încă de la prima oră sunt la datorie şi verifică dacă sunt respectate regulile care sunt menite să ne protejeze. Aşa cum am mai spus, am suplimentat efectivele din teren pentru a preveni posibile riscuri pentru că vreau să fim cu toţii bine, vreau să ştiu că vom fi sănătoşi, departe de acest virus invizibil şi agresiv. Haideţi să avem un comportament corect. Trebuie să mai rezistăm puţin pentru ca apoi să avem o perspectivă optimistă. Aş dori să le mulţumesc şi reporterilor care, părin live=urile lor, au făcut un lucru extraordinar: ne-au adus mai aproape marea”, a mai afirmat Marcel Vela.
 
Aproximativ 36.000 de poliţişti, jandarmi, pompieri şi militari lucrează de 1 Mai pentru a asigura respectarea ordinii şi siguranţei publice, dar şi respectarea ordonanţelor militare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările