Vasile Bănescu: „Datoria fiecăruia dintre noi este să ia foarte în serios boala şi să asculte cu maximă luare aminte exclusiv de sfaturile medicilor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autorităţile au anunţat marţi un record absolut de cazuri noi de Covid-19 în 24 de ore.
Autorităţile au anunţat marţi un record absolut de cazuri noi de Covid-19 în 24 de ore.

Vasile Bănescu, purtătorul de Cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române, a îndemnat cetăţenii să respecte măsurile de protecţie şi să asculte exclusiv sfatul medicului deoarece valul patru al pandemiei este extrem de agresiv.

„În plină, agresivă pandemie, în contextul în care secţiile ATI ale spitalelor din întreaga ţară sunt total excedate de bolnavi care agonizează, iar morgile sunt arhipline, datoria raţională şi urgentă a fiecăruia dintre noi, fie şi în ultimul ceas, este să ia foarte în serios boala şi să asculte cu maximă luare aminte exclusiv de sfaturile medicilor, cărora le datorăm deplină încredere şi recunoştinţă”, a transmis purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române, Vasile Bănescu.

Autorităţile au anunţat marţi un record absolut de cazuri noi de Covid-19 în 24 de ore. Mai precis,  au fost identificate 18.863 de cazuri noi de COVID-19 şi s-au înregistrat 561 de decese. Numărul pacienţilor internaţi la ATI a ajuns la 1.805 de persoane.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite