UPDATE Mircea Băsescu: Este prea mult să fiu acuzat că am bătut o femeie pe stradă, în mijlocul oraşului Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acuzat de o şoferiţă că i-ar fi dat o palmă, fratele preşedintelui Băsescu a declarat că astfel de supoziţii sunt inadmisibile.

"Să spună despre mine (presa - n.r.) că am afaceri cu statul, că mă ocup de trafic de armament este una, dar să spună aşa ceva, că am lovit o femeie, este inadmisibil", a afirmat fratele preşedintelui, citat de Mediafax.

 “M-am săturat că, numai pentru că fratele meu a fost ales Preşedintele ţării noastre, să fiu acuzat încontinuu de către tot felul de neaveniţi care nu pot să dovedească nimic, de tot ceea ce le trece prin cap, în principal pentru a încerca să îi facă rău Preşedintelui, declară Mircea Băsescu într-un comunicat de presă.

Fratele preşedintelui descrie la rândul său incidentul din trafic:  “În fapt, în dimineaţa zilei de 3 Septembrie 2010 mă deplasam cu maşina dinspre intersecţia B-dul 1 Mai cu str. Burada, către B-dul Ferdinand, intenţionând să virez la dreapta. Fiind pe banda a doua, am semnalizat dar, maşina aflată pe banda întâi, în spatele maşinii mele, un Volkswagen roşu, a claxonat şi a accelerat nepermiţându-mi să intru în spaţiul suficient de mare din faţa sa. Am frânat şi am intrat în spatele ei. După virajul la dreapta pe b-dul Ferdinand, am trecut pe banda a doua încercând să depăşesc Volkswagen, dar şoferul care îl conducea nu vroia să treacă pe prima bandă. Am trecut eu şi am depăşit prin stânga. În acest timp vorbeam la telefon, prin sistemul hands free, cu prietenul care mă aştepta în refugiul din faţa magazinului Dioda. Am observat abia atunci că Volkswagen roşu era condus de o doamnă iar în dreapta se afla o altă doamnă care îmi făcea semne obscene cu degetul mare ridicat în sus. Am depăşit Wolksvagenul şi am trecut pe banda a doua frânând, pentru a le convinge să treacă pe banda întâi. Nu am oprit complet maşina şi nu am coborât din ea. După aceea am văzut că şoferul Volkswagenului nu dorea să treacă pe banda întâi, am mai mers circa o sută de metri şi am intrat în refugiul din faţa magazinului Dioda de unde trebuia să îmbarc un prieten care mă aştepta acolo.”

“Dacă doamnele au fost atât de deranjate de gestul meu, înteleg că sunt prietenele d-lui Nicuşor Constantantinescu (sau dacă sunt angajate la Consiliul Judeţean Constanţa de ce nu erau la program la ora 08.30 ?), le rog totuşi să mă scuze dar, ar fi bine să înveţe regulile bunului simţ măcar când merg cu maşina. Acesta este firul evenimentelor din trafic, aşa cum s-au petrecut  şi dacă altcineva are o altă versiune, probe sau martori, nu are decât să le producă.", continuă Mircea Băsescu.

Acesta nu scapă ocazia de a se lua de doi dintre cei cu care a avut în trecut conflicte.

"Am fost acuzat de dl. Ciuvică (un "felcer fără practică la bază", cum îl numea ziarul Curentul din 04.05.2009), fost consilier al Preşedintelui Constantinescu în perioada afacerii "Ţigareta" şi băgat până peste cap în afacerea "Armaghedon", de faptul că am luat credite de la bănci şi nu le-am rambursat - lucru total neadevărat, sau că am făcut afaceri cu statul, luând pământul Academiei Agricole pentru a construi vile – lucru de asemenea neadevărat. Nu am făcut niciodată afaceri cu statul”, afirmă fratele preşedintelui.

Acesta aminteşte şi că a fost acuzat că a importat armament în România şi că a exportat ulterior către o grupare teroristă din Angola. "Nimic mai neadevărat. Nu am avut nici cea mai mică legătura cu acel import, din câte ştiu eu, perfect legal. Dar să ajung să fiu acuzat că am bătut o femeie pe stradă, în mijlocul oraşului Constanţa, este prea mult”.

La secţia 3 de poliţie din judeţul Constanţa a fost depusă, vineri, o plângere penală, în care o şoferiţă îl acuză pe posesorul unui autoturism marca Mercedes  S 500, cu numărul B 02 G__, că a blocat-o în trafic şi a lovit-o. Agresorul este chiar fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, a dezvăluit autoarea plângerii, la Realitatea TV.

Citiţi aici mai multe despre acuzaţiile pe care i le aduce femeia lui Mircea Băsescu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite