UPDATE Circulaţia deviată dispre Valea Prahovei / 660 de radare şi 2.000 de poliţişti pe şosele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că traficul rutier a fost deviat temporar de pe DN1 pe DN1A, întrucât circulaţia în zona localităţilor Buşteni şi Azuga se desfăşoară cu dificultate.

Pe DN1, în zona localităţilor Buşteni şi Azuga, pe sensul către Bucureşti, se circulă bară la bară, iar coloana de maşini măsoară mai mulţi kilometri.

Pentru a evita blocajele, Poliţia Rutieră a luat măsura devierii temporare a circulaţiei autovehiculelor pe DN1A - Braşov – Săcele – Cheia – Vălenii de Munte – Ploieşti.

UPDATE 660 de radare şi 2.000 de poliţişti rutieri veghează drumul românilor din mini-vacanţa de Paşte

Aproximativ 660 de radare şi 2.000 de agenţi de circulaţie au fost mobilizaţi pentru monitorizarea traficului rutier la întoarcerea populaţiei din vacanţa de Paşte, anunţă IGPR. Agenţii de circulaţie vor fi ajutaţi din aer de către elicopterele Inspectoratului General al Aviaţiei din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Potrivit datelor IGPR, în ultimele patru zile au fost înregistrate 91 de accidente rutiere, soldate cu 26 de morţi şi 23 de răniţi grav. Chiar dacă numărul accidentelor şi al victimelor este mai mic decât cel de anul trecut, conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române a suplimentat numărul poliţiştilor în stradă.

IGPR anticipează o creştere a valorilor de trafic pe drumurile naţionale ce leagă staţiunile turistice de marile oraşe şi pe autostrăzile A1 şi A2. Pentru fluidizarea circulaţiei şi pentru controlul traficului pe pricipalele drumuri dinspre staţiunile turistice montane şi litoral spre marile oraşe, la orele de vârf, au fost scoţi în stradă aproximativ 2,000 de poliţişti. De asemenea, vor fi folosite 660 de aparate radar.

Elicopterele Inspectoratului General al Aviaţiei din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor vor supraveghea în special traseele de pe Valea Prahovei, DN2, precum şi de pe autostrada A1.

Totodată, în această perioadă se vor organiza acţiuni comune ale poliţiştilor, în zona frontierei de Vest şi Sud, împreună cu structurile de poliţie din Ungaria şi Bulgaria.

De asemenea se atrage atenţia asupra adaptării la condiţiile de drum şi trafic şi la circulaţia motocicliştilor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite