Unde îşi face de cap noul coronavirus. Capitala şi 4 judeţe cumulează aproape jumătate din cazurile de COVID-19. A apărut un nou focar de infectări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştiul şi 4 judeţe cumulează aproape jumătate din cazurile de coronavirus înregistrate în ultimele 24 de ore, ziua cu cel mai grav bilanţ de la debutul pandemiei.

Cele mai multe cazuri au fost înregistrate în Bucureşti – 73, ridicând astfel numărul total al infectărilor la 3.590.

Urmează Dâmboviţa, cu 66 de cazuri noi. Aici, situaţia s-a înrăutăţit în ultimele zile. La precedentul bilanţ, în judeţ fuseseră confirmate 59 de cazuri.

Un număr ridicat de infectări, 55, a fost înregistrat în Argeş şi Braşov, judeţe care au depăşit deja pragul de 1.000 de infectări.

În Buzău au fost 43 de cazuri noi, iar în Prahova – 35.

O situaţie aparte se înregistrează în Ialomiţa. Aici au fost depistate 39 de cazuri noi în ultimele 24 de ore, în condiţiile în care, până acum, situaţia se afla sub control, arată digi24.ro. Cu o zi înainte, fuseseră confirmate doar 9 cazuri noi, iar numărul total de infectări din judeţ este relativ scăzut, în comparaţie cu alte judeţe – 503, conform datelor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică.

Alte 614 infectări cu noul coronavirus au fost raportate în ultimele 24 de ore, după ce miercuri, România a înregistrat 555 de cazuri. Cu datele raportate joi, au fost confirmate 30.789 de cazuri de Covid-19 în România.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite