Un raport al Protecţiei Consumatorilor confirmă siguranţa produselor Scandia Food după ce un bărbat susţine că a găsit tablă într-o cutie de pate de curcan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O investigaţie făcută de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului (ANPC) după ce un consumator din Braşov a declarat că a găsit două bucăţi de tablă într-o conservă Pate de curcan integral produs de Scandia Food a arătat că producătorul nu este responsabil în cazul reclamaţiei făcută de braşovean.

Concret, raportul ANPC din data de 24.09.2014 specifică faptul că, în urma verificărilor fluxului tehnologic din fabrica de la Sibiu, este „imposibil ca impurităţi, corpuri străine din tablă, să provină din procesul de fabricaţie”. În acelaşi raport se declară că „nu s-au constatat abateri de la prevederile legale”,iar reclamaţia a fost considerată neîntemeiată.

„Satisfacţia clienţilor şi consumatorilor noştri e o preocupare continuă pentru întreaga echipă Scandia Food şi cu fiecare ocazie ii asigurăm de toată grija pe care o punem în produsele noastre. Experienţa de aproape un secol stă mărturie acestui fapt şi ne bucurăm să vedem, încă o dată, că în urma unei investigaţii amănunţite, autorităţile confirmă acest lucru”, a declarat Andrei Ursulescu, director general Scandia Food.

Control al inspectorilor OPC la hipermarketul din oraş

Un bărbat din Braşov a reclamat că a găsit bucăţi de tablă într-o conservă de pate de curcan cumpărată dintr-un hipermarket din oraş, inspectorii de la Protecţia Consumatorilor făcând un control la unitatea respectivă, pe care au amendat-o cu 5.000 de lei.

Braşoveanul care a găsit bucăţile de tablă în conserva de pate a spus că a cumpărat produsul pentru că se specifica pe etichetă că nu conţine E-uri, coloranţi sau arome artificiale. „Am început să mănânc şi supărarea a fost că am găsit aceste obiecte în pateu. Se putea întâmpla să înghit din tablă, dacă bucăţile erau mai mici”, a spus bărbatul.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite