Un porc a mancat mainile unei fetite de 7 luni

In timp ce Vasilica Munteanu, din comuna Ghidigeni, judetul Galati, mama a 6 copii, se afla dupa apa, porcul familiei, lasat liber prin curte, a mutilat-o pe micuta Mihaela Rapa, de 7 luni. Porcul a


In timp ce Vasilica Munteanu, din comuna Ghidigeni, judetul Galati, mama a 6 copii, se afla dupa apa, porcul familiei, lasat liber prin curte, a mutilat-o pe micuta Mihaela Rapa, de 7 luni. Porcul a atacat copilul aflat intr-o albie de plastic si i-a mancat efectiv ambele antebrate, pana aproape de cot. Alertata de urletele de durere ale micutei, Vasilica Munteanu a gasit porcul infulecand din trupul fetitei si, cu greu, a putut alunga animalul. Imediat, vecinii au chemat Salvarea, care a adus copilul la Serviciul de Chirurgie al Spitalului de Pediatrie "Sf. Ioan". Vineri, 7 iunie, fetita, subnutrita din cauza saraciei in care traia, a fost operata, fiind acum sub stricta supraveghere medicala.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: