Un fost stareţ a lansat o revistă pentru minorităţi sexuale

Un fost stareţ ortodox, homosexual declarat, a lansat, sâmbătă, pe străzile din centrul oraşului Cluj-Napoca, o revistă a minorităţilor sexuale şi a discutat cu clujenii despre problemele pe


Un fost stareţ ortodox, homosexual declarat, a lansat, sâmbătă, pe străzile din centrul oraşului Cluj-Napoca, o revistă a minorităţilor sexuale şi a discutat cu clujenii despre problemele pe care le au acestea. Ioan Dimitrie Bica are 28 de ani şi, între 2000 şi 2002, a fost stareţul Mănăstirii Poiana Mărului din Caraş-Severin. A părăsit apoi biserica, pe ai cărei reprezentanţi îi acuză acum de ipocrizie. El spune că tocmai în rândul preoţilor şi călugărilor sunt mulţi homosexuali, dar, cu toate acestea, biserica se opune cu vehemenţă legăturilor homosexuale. Andrei Pop, redactorul şef al revistei "Switch", spune că perechile de homosexuali ar trebui să aibă aceleaşi drepturi cu heterosexualii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: