Un elev de clasa a IX-a - batut cu bestialitate de profesorul Dranceanu Ion

Traumatism facial, contuzie toraco-abdominala si contuzie la genunchiul drept, sunt diagnostice puse de medicii legisti unui elev de clasa a IX-a de la Liceul "Nicolae Iorga" din Bucuresti. Toate

Traumatism facial, contuzie toraco-abdominala si contuzie la genunchiul drept, sunt diagnostice puse de medicii legisti unui elev de clasa a IX-a de la Liceul "Nicolae Iorga" din Bucuresti. Toate acestea au fost cauzate de profesorul de matematica, Ion Dranceanu, care l-a batut saptamana trecuta pe copil deoarece acesta a intrat la clasa a VIII-a, unde el este diriginte. "Nu au facut ora de logica si, in loc sa stea in strada, copilul meu a cerut permisiunea profesoarei de desen sa il lase la ora ei de la clasa a VIII-a. Acest animal a intrat in clasa, i-a infipt mana in gat copilului, l-a tarat pe jos, l-a lovit cu picioarele, iar apoi l-a dus intr-un cabinet, l-a inchis acolo si a continuat sa-l bata", ne-a povestit tatal elevului. "Fapta s-a petrecut, nu o negam si nu este scuzabila", ne-a declarat directorul liceului, prof. Ioachim Hatiegan. Inspectoratul Scolar Bucuresti a dispus constituirea unei comisii de ancheta a profesorului bataus, care mai are doar patru ani pana la pensionare. "Probele pe care le avem pana acum ma fac sa spun ca acest profesor va fi eliberat din sistemul de invatamant", a declarat Daniela Nedelcu, inspectorul scolar general al Capitalei. Profesorul nu este la prima abatere. El i-a mai produs traume la gat unui alt copil si se dovedeste agresiv chiar cu colegii de cancelarie. Baiatul agresat, martea trecuta, a intrat la Liceul "N. Iorga" cu media 9,36, iar de ieri a inceput sa vina la scoala. Tatal sau ne-a spus ca de cateva nopti ii apare in vis bestia de la scoala.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: