Revolta unui medic: Cât tupeu! Rog pacienţii şi cadrele medicale să dea în judecată Guvernul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicul Alin Atudoroaie, unul dintre cei mai cunoscuţi medici de la UPU Botoşani
Medicul Alin Atudoroaie, unul dintre cei mai cunoscuţi medici de la UPU Botoşani

Medicul Alin Atudoroaie, unul dintre cei mai cunoscuţi doctori de la UPU Botoşani, a lansat un atac dur la adresa lui Ludovic Orban după ce premierul i-a invitat pe oameni să reclame cadrele medicale.

La rândul lui, medicul din Botoşani a cerut pacienţilor şi cadrelor medicale să dea în judecată Executivul. Motivul? ”proasta gestionare în timpul pandemiei”, potrivit ProTV care citează Monitorul de Botoşani. 

”Cât tupeu să ai să acuzi personalul medical când pe data de 24 februarie aveam într-un spital judeţean 3 costume de protecţie”, a declarat medicul botoşănean. 

„Am citit că domnul Orban a îndemnat pacienţii să facă plângeri împotriva medicilor…… Bunnnn… Eu rog toţi pacienţii şi cadrele medicale să acţioneze în instanţă guvernul pentru proasta gestionare în timpul pandemiei. Lipsa materialelor de protecţie, blocarea spitalelor pt pacienţii care aveau nevoie de servicii medicale pt diverse patologii care nu aveau legătură cu COVID. CÂT TUPEU SĂ AI SĂ ACUZI PERSONALUL MEDICAL  ATUNCI CÂND PE DATA DE 24 FEBRUARIE AVEAM ÎNTR-UN SPITAL JUDEŢEAN 3 COSTUME DE PROTECŢIE…. 3!!!!! DOMNULE PRIM MINISTRU… ştiu că o să încercaţi să aruncaţi vina pe medici, şi să băgaţi sub preş gunoiul din sistemul medical. Sper ca cineva să vă judece… Oricine…”, a scris Alin Atudoroaie pe Facebook.

Atacul medicului vine în urma invitaţiei adresate de premier pe 14 iunie pacienţilor să-i reclame pe medici în cazul în care sunt trataţi aşa cum nu trebuie în spitale. 

”Nimeni nu trebuie să refuze internarea unui om care are nevoie de serviciile spitaliceşti şi care are dreptul legal să beneficieze de aceste servicii” şi a făcut apel la cei cărora le-a fost încălcat acest drept să facă reclamaţie în scris. Dacă există cetăţeni care sunt sunt în situaţia asta, le solicit să reclame în scris către direcţiile de sănătate publică şi către Ministerul Sănătăţii, astfel încât să putem să îi sancţionăm pe aceia care nu respectă această regulă. Dreptul la sănătate, dreptul la servicii spitaliceşti este un drept fundamental, care trebuie respectat de orice spital”, a spus Orban, citat de Agerpres.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite