Un crocodil portocaliu atrage vizitatori la o grădină zoologică din Australia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pielea lui Snappy va reveni în timp la verdele său natural
Pielea lui Snappy va reveni în timp la verdele său natural

Un crocodil de la un parc zoologic din Australia a devenit portocaliu din cap şi până la vârful cozii. Datorită aspectului inedit, reptila, pe nume Snappy, a devenit repede preferata vizitatorilor grădinii zoologice din statul Victoria.

Transformarea s-a produs după ce Snappy a atacat filtrul de apă, amplasat în bazinul în care se bălăcea. Vegetaţiile şi algele adunate în instalaţia de filtrare au ajuns în apă şi i-au schimbat compoziţia chimică., lung de 2,5 metri a atacat filtrul de apă din bazinul în care se bălăcea.

 „Snappy are un exagerat simţ al proprietăţii  şi a atacat într-o zi instalaţia de filtrare a apei. La câteva săptămâni după acest incident,  pielea lui a devenit portocalie.Cred că schimbarea culorii pielii a fost determinată de nivelul crescut al pH-ului apei în care Snappy se bălăcea”, a declarat pentru  site-ul news.com.au managerul parcului zoo.  

Crocodilul portocaliu atrage privirile vizitatorilor de la Zoo

 Cu toate acestea, noul aspect nu a are consecinţe asupra sănătăţii crocodilului şi îngrijitorii se aşteaptă ca, în timp, pielea lui Snappy să devină din nou verde.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite