Un bucureştean s-a aruncat în faţa trenului din cauza datoriilor / Biletul de adio: către Dan Diaconescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bucureştean, în vârstă de 54 de ani, Nae Ioan, s-a sinucis, miercuri, din cauza datoriilor pe care le avea de achitat. Bărbatul s-a aruncat în faţa trenului de Constanţa, la bariera din Pipera.

Printre hârtiile găsite asupra sinucigaşului se numărau o scrisoare către Dan Diaconescu şi o somaţie de plată din partea Piraeus Bank. În scrisoarea de adio, bărbatul a scris: "Domnule preşedinte al poporului Dan Diaconescu vă cer ajutor să mă duceţi la Dumnezeu".

Mai citiţi şi:

Tragedii la Cluj: De ce se sinucid aşa de tineri?

VIDEO Galaţi:Un pieton inconştient a fost aproape de sinucidere involuntară

Alături de scrisoarea de adio a mai fost găsită şi o somaţie de plată către Piraeus Bank. "Am scris pe scurt, ca să nu pierd trenul. Să-l ia naiba", aşa a început Nae Ioan ultima sa scrisoare. Aceasta a fost adresată către realizatorul Dan Diaconescu dar şi către cea care i-a fost alături, Eugenia Chiţa.

Bărbatul a mai menţionat şi numele lui Gigi Becali în textul de adio. "Am fost şi la Gigi Becali, dar un agent nu mi-a permis să intru. Cred că aceşti oameni care cred în Dumnezeu îmi vor face şi mie o groapă la cimitir", a mai scris sinucigaşul.

image

Era aproape 20.40 când mecanicul trenului de Constanta, Marian, a văzut în dreptul barierei de pe Şoseaua Petricani un corp pe grătarul locomotivei. Izbitura l-a aruncat pe sinucigaşul Ioan Nae 100 de metri prin aer. Mecanicul a chemat poliţia şi salvarea.

Salvarea a ajuns în 10 minute la locul accidentului dar cei doi membri ai echipajului de prim-ajutor s-au mulţumit să acopere ce a mai rămas din trupul celui care a fost Nae Ioan.

„Mor din cauza datoriilor ca să nu ne mai chinuim eu şi Jenny”, scria Nae către Dan Diaconescu. Lângă trupul neinsufletit zăcea o somaţie de la o bancă pentru plata unei restanţe. Şi-a pus capăt zilelor pentru 170 de Euro.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite