Un bebeluş declarat mort a început să plângă la propria sa înmormântare

Un bebeluş declarat mort a început să plângă la propria sa înmormântare

Bebeluşul a fost adus pe lume de o adolescenta de 14 ani

Un miracol a şocat locuitorii unui oraş din Brayilia. Înainte să fie îngropată, o fetiţă născută prematur şi declarată moartă de către medicii a început să plângă înainte să fie îngropată de vie.

Întâmplarea ciudată s-a petrecut în oraşul Brazilian Araxa. La Spitalul Santa Casa de Misericordia din localitate s-a născut o fetiţă. Din păcate nu averea semnele vitale şi a fost declarată moartă la naştere.

Poliţia susţine că bebeluşul a fost adus pe lume după doar şapte luni de sarcină de către o fetiţă de 14 ani, scrie HuffingtonPost.

După constatarea morţii, fetiţa nou-născută a fost preluata de către familie, care a dus-o la o capelă, unde urma să fie înmormântată la scurt timp.

Când rudele făceau pregătirile funerare, copilul a început să plângă şi a fost dus imediat la spital. Medicii au acum grijă de copil şi spun că micuţa este sănătoasă dar trebuie ţinută sub supraveghere pentru o vreme.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: