TVR decide dacă îl suspendă sau nu pe Răzvan Nicolescu, pentru dosarul prostituatelor de lux

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Televiziunii publice analizează cazul lui Răzvan Nicolescu, directorul TVR 2, pentru a se decide dacă se impune sau nu suspendarea din funcţie.

Răzvan Nicolescu a fost citat de procororii DIICOR ca martor în dosarul în care doi directori de agenţii de fotomodele sunt acuzaţi de trafic de persoane, trafic de minori şi asociere pentru săvârşirea de infracţiuni.

"Analizăm cazul lui Răzvan Nicolescu şi vom lua o decizie în ceea ce îl priveşte. Deocamdată calitatea în care a fost citat este cea de martor. Dacă lucrurile sunt mai neplăcute, se poate ajunge la suspendarea lui din funcţia de director al TVR 2 până la clarificarea situaţiei, dar trebuie să vedem exact care este situaţia", a declarat Andi Lăzescu, preşedintele - director general al Televiziunii Române, citat de Mediafax.

Andi Lăzescu a precizat că a discutat deja cu Răzvan Nicolescu: "Am avut o discuţie cu el miercuri seara şi mi-a spus că a fost citat în calitate de martor".

În acest dosar mai apar numele lui Robert Negoiţă, Nicu Bănicioiu, Adrian Enache, dar şi cel al directorului TVR 2, Răzvan Nicolescu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite