Tudor Gheorghe, vocea fermierului român în primul clip cinematografic dedicat agricultorilor VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tudor Gheorghe FOTO TVR
Tudor Gheorghe FOTO TVR

Vocea caldă şi inconfundabilă a maestrului Tudor Gheorghe se aude pe fundalul unui clip emoţionant dedicat agricultorilor români. Imaginile au fost filmate în Călăraşi, dar mai ales în judeţul Tulcea şi prezentat în cadrul evenimentului „5 soluţii noi în agricultură”, ca o formă de apreciere a muncii pe care agricultorii o desfăşoară de dimineaţa până seara pe câmp.

Surpriza a fost oferită de Limagrain, compania aflată pe locul 4 în lume în ceea ce priveşte producţia de seminţe.

 În centrul clipului se află fermierul şi rolul său de om care asigură hrana pentru semenii săi. Trecerea pasiunii pentru agricultură de la tată la fiu şi legătura dintre pământ şi meseria de agricultor au fost ideile principale ale acestui material semnat de grupul Agrointeligenţa – BT Video. În acest clip apare fiul unui angajat al fermei la care s-a filmat, care-şi însoţeşte tatăl zi de zi printre culturi. Este chiar filosofia Limagrain, companie creată de un grup de 2000 de fermieri pentru care agricultura este o afacere de familie. 

    

Clipul este o realizare unică în România. Mai mult de 40 de oameni au lucrat pentru acest proiect cu adevărat special: de la contribuţia maestrului Tudor Gheorghe până la scenarişti, actori, regizori, director de imagine, operatori, o întreagă echipă de producţie. Pentru că s-a regăsit în definiţia fermierului român şi pentru că provine dintr-o familie care a muncit pământul, Tudor Gheorghe a acceptat să încununeze acest proiect fără vreo pretenţie materială. 

,,Ne gândim la acest spot de un an şi jumătate şi am avut ambiţia de a realiza acest moment pe pământ românesc, deoarece ştim cât de importantă este legătura dintre fermierul roman şi pământul pe care îl lucrează. Este un proiect de suflet pentru compania noastră deoarce suntem o companie formată din 2,000 de fermieri şi noi gandim la fel ca orice fermier din Romania, avem aceleaşi nevoi şi dorinţe, ne dorim creşterea şi dezvoltarea business-ului. Producţiile din agricultura românească au început să crească în fiecare an, fie că vorbim de cereale, porumb, floarea soarelui sau rapiţă. Se investeşte tot mai mult în agricultură şi este un lucru benefic. Orice fermier din ţara noastra se regăseşte în acest clip, fie că vorbim de un fermier mic sau de unul mare. Ne-am dorit foarte tare ca orice fermier să simtă ca face parte din clipul ,,Eu Sunt Fermier”, a declarat Roxana Pastuhov: Marketing Manager Limagrain România.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite