Triathlonul jurnalistului ratat

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acest text vine ca raspuns la un material publicat pe platforma Times News Roman, material care reprezintă un act de rasism de cea mai joasă speţă, sub demnitatea umană sau jurnalistică, inclusiv cea pamfletara.


Incepe triathlonul jurnalistului ratat. Ataci in mod rasist grupuri vulnerabile, scrii desi nu ai citit nimic de valoare, mananci de pe jos o bucata de paine mucegaita aruncata de un politician.

Eveniment sportiv istoric la Bucuresti! Mii de jurnalisti rasisti din presa si in special cei de la Times New Roman s-au inscris la triathlonul jurnalistului ratat. Numit si „jurnalisti fara caracter si demnitate”, triathlonul consta in cele trei probe clasice: atacul rasist asupra gruprilor vulnerabile, scrisul fara a avea la baza o educatie si mancatul de pe jos a unei painici aruncte in sila de politicieni sau diverse grupuri de interese.

Anul acesta, jurnalistii ratati acuza deficiente de organizare, spunand ca organizatiile internationale se sesizeaza din ce in ce mai mult infierand orice derapaj rasist in spatiul public: Triathlonul nu mai e ce-a fost! Cu toate acestea, ca in fiecare an, deviza concurentilor este: „Nu e important cat de rasist este jurnalistul ratat, costurile rasismului le vom plati cu totii cat de curand”.

In fiecare an, cursa incepe tot mai devreme pentru ca jurnalistul ratat are mintea odihnita. Antrenati bine prin lecturarea Libertatea, Ciao si vizualizarea la zi a emisiunii lui Maruta, jurnalistul ratat incepe sa scrie jignind si batjocorind demnitatea umana.

Suspansul cursei creste exponential in clipa in care la picioarele jurnalistului ratat este aruncat un codru de paine mucegait de catre un politician sau grup de interese. Fomisti si fara caracter, jurnalistii ratati se arunca cu o disperare subumana si efectiv se omoara intre ei in incercarea de a se vinde pe nimic.

In trecut, castigatorul era ales cu lupa. Azi, intregul concurs este in pericol sa fie desfiintat, deoarece caracterul jurnalistului ratat nu mai poat fi observat nici cu ajutrorul telescopului Hubble.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite