Trei localităţi  din judeţul Constanţa şi una din judeţul Alba intră în carantină pentru 14 zile, începând din acest weekend - GCS

Trei localităţi  din judeţul Constanţa şi una din judeţul Alba intră în carantină pentru 14 zile, începând din acest weekend - GCS

Imagine:mediafax

Localităţile Cernavodă, Cumpăna, Târguşor din judeţul Constanţa şi localitatea Vinţu de Jos din Judeţul Alba intră în carantină, anunţă Grupul de Comunicare Strategică. Măsurile se aplică pentru o perioadă de 14 zile începând de sâmbătă seară pentru localităţile din Constanţa şi de duminică dimineaţă pentru cea din judeţul Alba.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
 
 
„În urma analizei de risc, în baza Hotărârii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă emisă la propunerea Direcţiei de Sănătate Publică a judeţului Constanţa, respectiv Alba, ţinând cont de evaluarea epidemiologică avizată de către Institutul Naţional de Sănătate Publică, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a emis în data de 27.11.2020, ordinul de carantinare zonală, timp de 14 zile, pentru Cernavodă, Cumpăna, Târguşor din judeţul Constanţa şi localitatea Vinţu de Jos din judeţul Alba”, informează, sâmbătă, Grupul de Comunicare Strategică.
 
Carantina  pentru localităţile din judeţul Constanţa va intra în vigoare sâmbătă, 28 noiembrie, de la ora 20:00, în timp ce carantina  pentru localitatea din judeţul Alba intră în vigoare duminică,  29 noiembrie, de la ora 06:00.
 
Bucureştiul se menţine în topul zonelor cu cele mai multe infectări depistate în 24 de ore, 1.159 de noi cazuri COVID-19 fiind raportate de vineri până sâmbătă.
 
Pe locul II se află judeţul Constanţa cu 573 de cazuri noi, iar pe locul II judeţul Ilfov cu 418 noi infectări.
 
În judeţul Alba ai fost înregistrare 121denoi infectări şi un total de 9.783 de cazuri.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările