Trecem la ora de iarnă în weekend. Prognoza meteo indică temperaturi peste 20 de grade Celsius

Trecem la ora de iarnă în weekend. Prognoza meteo indică temperaturi peste 20 de grade Celsius

După câteva zile reci, vremea se va încălzi

Vremea urmează să se încălzească, meteorologii indicând temperaturi peste 20 de grade pentru acest final de săptămână. În noaptea de sâmbătă spre duminică, se va trece la ora de iarnă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Temperaturi mai mari decât cele normale pentru această perioadă, cu maxime până la 25 de grade Celsius, potrivit prognozei meteo. 
 
Ploile vor fi rare joi, însă de vineri se anunţă un nou val de precipiaţii dinspre vestul ţării. Sâmbătă aria ploilor se va extinde în jumătatea de nord-vest a ţării, iar duminică, ploi locale vor fi şi în celelalte zone, astfel ca temperaturile vor pierde câteva grade.
 
În Bucureşti, vremea va fi una de primăvară, cu ssoare şi temperaturi de peste 20 de grade Celsius. În weekend, în noaptea de sâmbătă spre duminică, se va trece la ora de iarnă. Astfel, ora 4.00 va deveni ora 3.00, iar noi vom dormi mai mult pentru că va fi cea mai lungă noapte din an.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările