Trainer NASA şi Secret Service: Românii vorbesc mult şi nu ascultă. Au impresia că ştiu totul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jim Bagnola FOTO wall-street.ro
Jim Bagnola FOTO wall-street.ro

Managerii trebuie să înţeleagă că lucrează pentru angajaţii lor, că sunt „antrenorii” lor şi că îi pot ajuta să aibă succes. Iar asta pentru că, în fond, toţi lucrează pentru clienţi, susţine Jim Bagnola, trainerul NASA şi Secret Service, prezent la o conferinţă în Bucureşti.

Bagnola a vorbit despre diferenţa între managerii români şi cei americani. Trainerul NASA a menţionat, astfel, că managerii români sunt "foarte buni" la a construit relaţii. "Îmi place să lucrez cu românii. Altfel, de ce aş veni aici de 14-15 ani?! Românilor le place să se distreze, sunt isteţi. Managerii români sunt mult mai deschişi să înveţe decât managerii americani, încearcă lucruri diferite", a spus Bagnola.

Însă, în vizitele sale în România, el a remarcat o "mare problemă" la români, aşa că i-a urechiat un pic. "Cea mai mare provocare pentru români este comunicarea: le place să vorbească, dar nu să şi asculte. O altă problema mare este că trebuie să li se spună de mai multe ori acelaşi lucru. Trebuie să le repeţi: fă asta, fă aia. Iar o altă mare problemă este că românii cred că ştiu totul. Dar nu ştiu", a completat Jim Bagnola.

Citeşte pe wall-street.ro ce spune trainerul despre cum trebuie să fie un lider în ziua de astăzi

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite