Traian Basescu, sustinator al caselor de toleranta si de acord cu casatoriile intre homosexuali

Presedintele Partidului Democrat, Traian Basescu, s-a declarat luni seara, la emisiunea postului MTV Romania, un sustinator al legalizarii caselor de toleranta si s-a aratat de acord cu casatoriile

Presedintele Partidului Democrat, Traian Basescu, s-a declarat luni seara, la emisiunea postului MTV Romania, un sustinator al legalizarii caselor de toleranta si s-a aratat de acord cu casatoriile dintre cuplurile de gay si lesbiene. Intrebat de realizatorul emisiunii "alege sau pierzi" daca este de acord cu astfel de mariaje, Basescu a spus ca nu le incurajeaza, dar "trebuie sa iesim din dogmatism". "Tot ce inseamna fiinta umana trebuie sa traiasca asa cum crede ca e placut", a apreciat liderul PD. El a mai afirmat ca in ceea ce priveste legalizarea caselor de toleranta, clasa politica din Romania nu a avut pana acum curajul de a rezolva aceasta problema. "Am fost tot timpul un sustinator al caselor de toleranta", a declarat Traian Basescu, aratand ca in acest fel femeile care practica prostitutia vor putea scapa de "pestii" care le exploateaza, iar bolile care se transmit pe cale sexuala ar fi controlate. Basescu i-a mai povestit realizatorului emisiunii de la MTV ca in perioada in care era comandant de nava, fiecare marinar de pe vaporul sau abia astepta sa ajunga intr-un "port civilizat" pentru a merge in baruri sau case de toleranta.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările