Traian Băsescu se întâlneşte cu Emil Boc la Snagov

Preşedintele Traian Băsescu se va întâlni cu premierul Emil Boc şi membri din PDL, duminică, la Snagov, înainte ca primul ministru să-şi asume răspunderea în Parlament pentru cele două legi de austeritate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform Realitatea, şedinţa va avea loc, la ora 19.00, la Palatul Snagov. Potrivit unor surse din PDL, întâlnirea de duminică va fi  "o întâlnire la care ar trebui să se lămurească apele", între reprezentanţii şi parlamentarii partidului, premierul Emil Boc şi Traian Băsescu.

Un alt lider PDL a precizat că discuţia este una informală şi va avea loc "undeva lângă Bucureşti".

De altfel, Cabinetul Emil Boc se va reuni în şedinţă şi luni, cu câteva ore înainte ca premierul să meargă la Parlament pentru a-şi asuma răspunderea pe cele două legile de austeritate. La ora 16.00, Guvernul îşi va asuma răspunderea pentru primul text de lege, iar la ora 17.00 urmează să-şi angajeze răspunderea pentru al doilea text.

Proiectele de Lege conţin măsurile convenite cu FMI şi vizează în principal reducerea pensiilor din sistemul public, recalcularea pensiilor speciale, reducerea salariilor bugetarilor şi a unor prestaţii sociale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările