Topul celor mai căutate programe de internship. În ce domenii au companiile oferte pentru tineri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii interesaţi de dezvoltarea personală au la dispoziţie 478 de programe de internship prin intermediul platformei hipo.ro. Aproape 140 de companii sunt prezente cu oferte, în domenii precum IT, Marketing, Vânzări, Juridic, Producţie, Resurse Umane, Contabilitate, Administrativ, Achziţii.

Concret, studenţii şi absolvenţii care îşi doresc să participe la un program de internship, trainee sau stagiu de practică, pot aplica foarte uşor. Trebuie doar să acceseze portalul de carieră www.hipo.ro, să-şi creeze un cont, dacă nu au deja unul şi ulterior să-şi completeze CV-ul şi să aplice la programele de interes.  

„Programele de internship&trainee oferă studenţilor şi absolvenţilor şansa de a obţine experienţă practică în domeniul de interes şi de a pune bazele unei cariere de succes. Din ce în ce mai mulţi angajatori pun accent pe experienţa dobândită în timpul facultăţii sau la absolvire, acordându-i importanţă în selecţia viitorilor angajaţi.  Participarea la un internship sau program de trainee îi ajută pe tineri să-şi mărească şansele de a obţine un job full-time într-o companie de top. Foşti interni au descris ce a reprezentat pentru ei să profite de o astfel de oportunitate, într-o companie de top”, arată un comunicat de presă. 

Care au fost cele mai căutate companii

După prima lună a proiectului Internship&Trainee Marathon, profilele de companie care au înregistrat cele mai multe vizite din partea celor care sunt în căutarea unui program de internship&trainee sunt: Coca-Cola HBC România, IBM, Bosch Service Solutions, Grup Renault România, JTI România, DB Global Technology, Nestlé România, ING România, OMV Petrom, Ubisoft România. 

În ceea ce priveşte programele de internship&trainee câteva dintre cele mai accesate, în această perioadă, au fost:

RISE Management Trainee Program – Coca-Cola HBC 

IBM Internship - Application Developer Java

Junior Accounting Program@Bosch Academy Timişoara

DRIVE YOUR FUTURE 2018

JTI Internship Program 

DB Techschool - IT Internship

ING International Talent Programme

Proiectul Internship&Trainee Marathon 2018 continuă până la finalul lunii mai, iar ulterior va reveni în luna septembrie. Persoanele interesate pot afla mai multe despre programele de internship&trainee la care pot aplica în această perioadă, accesând secţiunea dedicată proiectului.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite