Top Talents România caută tineri cu potenţial. Când încep înscrierile şi care este profilul candidatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii cu rezultate foarte bune ar putea participa la Top Talents România FOTO Arhivă
Tinerii cu rezultate foarte bune ar putea participa la Top Talents România FOTO Arhivă

Tinerii cu studii în străinătate, cei care au făcut voluntariat, au rezultate academice foarte bune şi se implică în activităţi extracurriculare sunt aşteptaţi să se înscrie până pe 10 noiembrie la cea de-a zecea ediţie Top Talents România, care se va derula în perioada 24-25 noiembrie la Bucureşti.

Anul acesta, 12 companii vor fi prezente la eveniment cu scopul recrutării celor mai ambiţioşi şi entuziaşti participanţi, arată organizatorii. Potrivit acestora, evenimentul se adresează în ani terminali de facultate, masteranzilor şi proaspăt absolvenţilor. 

Cei interesaţi sunt sfătuiţi să se înscrie pe www.hipo.ro, cei mai buni 25 de tineri urmând să fie selectaţi pentru a participa la program. 

Pentru a trece de prima etapă a procesului de selecţie participanţii trebuie sa bifeze cel puţin unul dintre criteriile de mai jos:

să aibă expunere internaţională prin programe dedicate tinerilor (Work&Travel, Erasmus etc);

se se fi implicat în acţiuni de voluntariat sau ONG-uri studenteşti;

să aibă rezultate academice foarte bune, participare la olimpiade, la sesiuni de comunicări ştiintifice;

să fi participat la activităţi extracurriculare: internship, participare la traininguri/workshopuri etc.

Ce companii vor fi prezente la această ediţie

„Primii 700 de aplicanţi care vor obţine un punctaj bun în urma evaluării CV - ului şi a formularului de aplicare, vor primi invitaţia de a completa online o serie de teste de abilităţi numerice şi raţionamentul logic. Ulterior, vor fi invitaţi să participe la cele 2 zile Top Talents România”, arată organizatorii. 

La ediţia din acest an vor fi prezenţi reprezentanţi din 12 companii, care vor să îi întâlească pe tinerii cu potenţial, cu şanse mari de a fi recrutaţi: BRD – Groupe Societe Generale, JTI Romania, Philips, Vodafone România, EY România, Farmacia Dona, Unilever, Arctic, Coca-Cola HBC România, GlaxoSmithKline (GSK), METRO Cash & Carry România şi P&G.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite