TOP 10: locurile de muncă pe care se bat cei mai mulţi români

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fie că îşi caută un un loc de muncă permanent, fie că vor să obţină un câştig în timpul verii, persoanele fără job aplică cu miile şi pentru un singur post vacant. Iată cele mai vânate joburi de români în luna mai, potrivit datelor eJobs.ro.

1. Crew member la McDonald's

Poziţia cea mai vânată de români, crew la McDonald's, a atras 5.862 aplicanţi. Postul este disponibil pentru elevi şi studenţi interesaţi să-şi formeze experienţa profesională şi să obţină un venit propriu. Poziţia în cadrul McDonald's este full-time şi implică activităţi în bucătărie, la casele de marcat şi la mesele din restaurantele lanţului de fast-food din ţară.

2. Şofer

Pentru postul de şofer categoria B, disponibil la Clinica de Nutriţie Kilostop, au fost interesaţi 3.949 de oameni în căutarea unui loc de muncă. Compania a fost interesată de un singur angajat care să fie şofer de cel puţin trei ani, să cunoască Bucureştiul, să gestioneze acte şi documente şi să nu aibă cazier judiciar.

3. Area Sales Manager/ Regional Sales Manager

Postul manager de vânzări în cadrul Talent Stream a atras 3.346 de CV-uri. Compania a căutat 10 oameni pentru această funcţie, pe care viitorul angajat trebuie să aibă studii superioare, de preferat în Agronomie, experienţă relevantă în vânzări, foarte bună cunoaştere a pieţei de cereale, abilităţi de lucru cu oamenii, de leadership şi de conducere şi abilităţi de comunicare şi negociere. De asemenea, sunt importante cunoaşterea limbii engleze la nivel mediu şi deţinerea unui permis de conducere categoria B.

Citeşte pe wall-street.ro pentru ce alte locuri de muncă s-au înghesuit românii să semneze contractul de angajare

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite