Tombolă cu diplome de doctorat în Capitală. Diploma sau “CV-ul beton” se cumpără de la taraba cu varză, morcovi şi ţelină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Theodor Paleologu
Theodor Paleologu

Democrat-liberalii Theodor Paleologu, Cristian Preda şi vicepreşedintele Fundaţiei Creştin Democrate Adrian Papahagi au organizat, miercuri seară, în faţa Muzeului Antipa, o tombolă cu diplome de doctorat, masterat şi "CV beton".

Organizatorii au distribuit în urma unei tombole astfel de diplome unui număr de aproximativ 40 de persoane aflate în Piaţa Victoriei, în faţa Muzeului Antipa, cele mai multe dintre acestea având tricouri albe pe care era scris "Fan Club Victor Ponta".

Diplomelele au fost distribuite de la o tarabă improvizată pe care se aflau diverse legume, cum ar fi vinete, varză, morcovi, ardei, ţelină.

Deputatul PDL Theodor Paleologu a spus că speră să fie de folos această tombolă de doctorate, masterate şi premii academice, arătând că politicieni îşi iau titlurile academice "ca la tarabă, ca la piaţă".

Paleologu a precizat că scopul acestei acţiuni a fost de a ironiza "mita electorală", tombolele care ar fi anunţate pentru referendum.

Diplomele distribuite erau de "doctor plagiator", de "masterat inventat" şi de "CV beton pentru asistent plagiator".

După distribuirea diplomelor, persoanele strânse la această manifestare au scandat diverse lozinci antiguvernamentale, precum"Jos Ponta".

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite