The Eagles lansează primul album de studio după 28 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul album de studio lansat de trupa The Eagles în ultimii 28 de ani va ajunge în magazine la finalul lunii octombrie şi se va numi "Long Road Out of Eden", a anunţat ieri grupul Universal

Primul album de studio lansat de trupa The Eagles în ultimii 28 de ani va ajunge în magazine la finalul lunii octombrie şi se va numi "Long Road Out of Eden", a anunţat ieri grupul Universal Music, potrivit Reuters.

Toţi membrii formaţiei, Don Henley, Glenn Frey, Timothy B. Schmit şi Joe Walsh, au scris melodii pentru noul album şi au declarat că va fi diferit de tot ceea ce există în prezent pe piaţă.

Trupa The Eagles, cunoscută mai ales pentru piesa "Hotel California", s-a format în 1971 şi a abordat un stil cu influenţe country şi bluegrass. Formaţia a lansat cinci albume de studio, dintre care "Hotel California", din 1976, este cel mai cunoscut. Ultimul album, "The Long Road", a fost lansat în 1979.

Noul album va fi disponibil atât în magazinele de specialitate sau de tip supermarket cât şi online, pe site-ul oficial al trupei, www.eaglesband.com.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite