Tehno - noutăţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania Acer a creat seria Aspire TimelineX, propunându-şi obţinerea unui nivel superior de performanţă.

Laptop cu autonomie de 12 ore

Noile laptopuri din seria Aspire TimelineX oferă o durată de viaţă a bateriei de până la 12 ore şi o excelentă putere de calcul, totul integrat într-un design ultra-subţire, având mai puţin de 25 mm grosime şi o greutate între 1,4 kilograme (pentru modelul de 11,6") şi 2,4 kilograme (pentru modelul de 15,6").

Eficienţa energetică reprezintă conceptul-cheie care susţine arhitectura sistemului şi designul tehnologic al seriei TimelineX. Componentele şi tehnologia utilizată sunt axate pe economisirea de energie. Produsele Acer sunt disponibile la un preţ în jur de 900 de euro.

Sistem 3D Full HD lansat în România

Primul sistem home cinema 3D Full HD Panasonic va fi comercializat în România începând din aprilie şi va avea un preţ de pornire de 2.100 de euro. O echipă de specialişti a desemnat noile plasme Panasonic Full HD 3D din seria VT-20 ca fiind cele mai bune televizoare în redarea conţinutul 3D.

Concluzia a fost formulată în urma unui test comparativ efectuat între noua plasmă Panasonic VT-20 cu diagonala de 50 de inchi şi două modele concurente LCD cu iluminare LED şi tehnologie pe 240 Hz. Sistemul e format dintr-o plasmă VIERA VT20 HDTV cu diagonala de 50 de inchi, o pereche de ochelari Panasonic 3D Active Shutter Lens Eyewear şi un player Panasonic Blu-ray 3D (model BDT300).

Tastatură pentru jocuri

Logitech Gaming Keyboard G110 oferă utilizatorului posibilitatea de a personaliza setările, pentru a comunica mai eficient şi pentru a executa cu uşurinţă comenzi complexe. Iluminarea din spate permite găsirea rapidă a tastelor corecte chiar şi în întuneric. În plus, pot fi configurate până la 36 de comenzi unice sau macro-uri complicate pe tastele G programabile.

Tasta MR poate fi folosită pentru a înregistra din mers macro-uri noi. Sistemul audio integrat prin USB ajută utilizatorul să detalieze strategia cu coechipierii. Portul USB 2.0 de mare viteză permite conectarea mouse-ului direct la tastatură. G110 este disponibilă din această lună la un preţ de 339 lei.

Securitate pentru telefoane inteligente

Kaspersky Mobile Security 9, soluţia completă de securitate pentru telefoanele mobile de tip smartphone a fost lansată în România. Această ultimă versiune a produsului include o serie de funcţii unice pentru protejarea confidenţialităţii. Astfel, noua opţiune Privacy Protection le permite utilizatorilor să ascundă informaţii din lista de contacte sau mesagerie.

Aceştia pot crea un grup al contactelor private direct din lista numerelor de telefon stocate pe cartela SIM sau în memorie. Soluţia KMS 9 e compatibilă cu sistemele de operare Symbian 9.1, 9.2, 9.4 şi Windows Mobile 5.0, 6.0-6.5. Preţul pentru achiziţionarea unei licenţe KMS 9 valabilă timp de un an este 29,95 de dolari.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite