TEASER VIDEO. Cel mai vesel primar din România. Un nou interviu din seria cu primari, săptămâna viitoare, în Adevărul şi pe adevarul.ro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Stoica, primarul Sloboziei. FOTO: Cristian Delcea
Alexandru Stoica, primarul Sloboziei. FOTO: Cristian Delcea

Nimic nu-l sperie pe Alexandru Stoica, primarul Sloboziei. Nici dosarul în care a fost condamnat în primă instanţă la 3 ani de închisoare pentru fals intelectual, nici reproşurile cetăţenilor din oraşul său, nici groapa uriaşă din faţa primăriei care nu se mai transformă odată într-o parcare subterană, nici anunţata schimbare din temelii a politicii româneşti. În primăria din Slobozia se râde în hohote.

De unde această relaxare? Alexandru Stoica e primul primar din România care susţine că nu mai are nimic de făcut în oraş. „Gata, am terminat!“, spun el, deşi Slobozia arată catastrofal pentru o reşedinţă de judeţ. Stoica nu va mai candida la următoarele alegeri, în primul rând pentru că instanţa de judecată i-au luat acest drept şi în al doilea rând pentru că locuitorii Sloboziei nu-l merită: „La ăştia trebuie să le faci bine cu forţa“.

Săptămâna viitoare, în „Adevărul“, un interviu zguduitor (se zguduie camera de filmat de la râsul interlocutorilor) despre administraţie, politică, viaţă.

TEASER | Primarul Sloboziei spune lucruri trăsnite

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite