Teamnet va asigura mentenanţa cardului de sănătate. CNAS a semnat contractul în valoare de 3,9 milioane de euro

Teamnet va asigura mentenanţa cardului de sănătate. CNAS a semnat contractul în valoare de 3,9 milioane de euro

A fost semnat contractul pentru mentenanţa cardului de sănătate FOTO Adevărul

Teamnet va asigura mentenanţa cardului naţional de sănătate, în urma unui anunţ al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, care a atribuit contractul în valoare de 3,9 milioane de euro companiei amintite.

Ştiri pe aceeaşi temă

Concret, contractul a fost atribuit la o lună după ce Teamnet a fost desemnată câştigătoarea licitaţiei.

În contextul blocării sistemului cardului de sănătate, care a apărut în această lună, ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat recent că, dacă contractul de mentenenţă câştigat de Teamnet nu va fi semnat de către reprezentanţii grupului, „atunci va fi schimbată strategia, pentru că este nevoie de o firma care să asigure fiabilitatea sistemului”.

Potrivit CNAS, contractul se va întinde pe o durată de 36 de luni, avea iniţial o valoare estimată la 22,6 milioane lei (5 milioane euro).

Tot pe SEAP a mai fost publicat un contract subsecvent de mentenanţă a cardului de sănătate, încheiat între CNAS şi Teamnet, cu durata de o lună şi având o valoare de 200.925 lei (44.502 euro), cu TVA.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările