Tatăl unui tânăr mort în clubul Colectiv, întrebări pentru autorităţi: Ce legi aţi îmbunătăţit pentru ca un alt Colectiv să nu se mai întâmple?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eugen Iancu, tatăl unuia din tinerii care au murit în urma incendiului de la Colectiv şi preşedintele Asociaţiei Colectiv, a cerut autorităţilor într-un mesaj pe Facebook un raport de activitate care să arate ce s-a schimbat în sistemul medical şi ce legi au fost îmbunătăţite în cei cinci ani scurşi de la tragedia care a făcut 65 de victime, relatează Hotnews.

„Astăzi am fost întrebat din nou, "domnule Iancu, ce s-a schimbat în aceşti 5 ani în România, în sănătate?" Dragii mei, vă rog eu mult de tot, nu mă mai întrebaţi pe mine. Preşedintele României, Preşedintele Senatului, Preşedintele Camerei Deputaţilor, Prim Ministrul şi Miniştrii, Primarii, Profesorii şefi de secţii şi de comisii, Managerii de spitale, pe ei trebuie să îi întrebaţi ce au schimbat în aceşti 5 ani”, a scris Eugen Iancu luni seară pe Facebook.

„Acum, la 5 ani si cu o lună înaintea alegerilor parlamentare, ar trebui ca toţi mai sus numiţii să ne dea nouă cetăţenilor Raportul de Activitate. Ce legi aţi îmbunătăţit pentru ca un alt Colectiv să nu se mai întâmple? Cum va reacţiona Sistemul de Urgenţă în cazul unui dezastru? Cum va funcţiona sistemul medical? Vă rog, puneţi-le aceste întrebări politicienilor şi specialiştilor şi după ce le auziţi răspunsurile, dacă acestea vor veni, mergeti la vot”, a mai scris el, consemnând apoi:

5 ANI

0 VINOVATI ÎN AREST

0 CENTRE DE ARSI CONSTRUITE

0 LEGI DE REGLEMENTARE A FUNCŢIONARII SPAŢIILOR PUBLICE

0 CENTRE DE RECUPERARE

0 BĂNCI DE ŢESUTURI

Eugen Iancu, preşedinte al Asociaţiei Colectiv, este tatăl tânărului Alexandru Iancu (22 de ani), care a murit în spitalul Sf. Ioan din Capitală din cauza infecţiilor nosocomiale, la trei săptămâni după incendiul de la clubul Colectiv din 30 octombrie 2015, scrie Hotnews.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite