Tatăl presupusei victime a lui Cristi Tabără: "Cristi a recunoscut în faţa mea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul susţine că a avut ceva îndoieli în privinţa spuselor fiicei sale până la momentul la care l-a întâlnit pe Cristian Tabără şi a discutat cu acesta.

"Nu am aflat ce s-a întâmplat de la fiica mea. Am aflat mult mai târziu, de la fosta mea soţie, într-o ieşire a acesteia. Am încercat să discut cu copilul, să aflu mai multe, dar nu am reuşit. Şi sunt convins că nici până acum nu mi-a spus totul, probabil dintr- o anumită jenă" a mărturisit tatăl fetei, potrivit EVZ.

"În toamna anului trecut, l-am întâlnit pe Cristian Tabără la târgul de carte. Am avut o discuţie foarte clară, în care a recunoscut că a avut o tentativă de a avea un anumit tip de act sexual cu copilul meu. A susţinut că a făcut asta pe fondul unei regretabile căderi psihice, că a fost «o curiozitate anatomică», ca să citez din memorie. (...) Dacă până atunci aveam ceva îndoieli, acea discuţie mi le-a spulberat. Nu ştiu cum m-am abţinut atunci să nu fac un gest pe care l-aş fi putut regreta, şi mă felicit pentru asta", a explicat bărbatul.

Nu a fost singura întâlnire pe care a avut-o în ultimele luni cu Tabără, susţine acesta. "Ne-am mai întâlnit o dată, la festivalul de film de la Timişoara. Mi-a spus că ar vrea să se împace cu fosta mea soţie şi că lucrurile se vor rezolva. Nu ştiu ce a vrut să spună cu asta, din ce punct de vedere se vor rezolva lucrurile, dar i-am explicat foarte clar că nu voi fi niciodată de acord cu aşa ceva după cele întâmplate şi că suntem pe baricade diferite".

Spune că e mândru de fiica sa şi pune determinarea ei de a înfrunta pe toată lumea şi de a merge la poliţie mai mult pe seama inteligenţei şi a modului în care aceasta priveşte viaţa decât pe seama curajului. "Nu mulţi copii ar face asta", încheie acesta.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite