Tatăl lui Matteo Politi: „Nu l-am mai văzut de opt ani”

Tatăl lui Matteo Politi: „Nu l-am mai văzut de opt ani”

Matteo Politi

Tatăl lui Matteo Politi, cel care a pretins că este chirurg estetician şi a făcut zeci de operaţii la mai multe clinici private din Bucureşti, a declarat că nu ştie nimic de fiul său şi că nu s-au mai văzut de 8 ani de zile.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Nu ştiu nimic. Nu ne-am mai văzut de opt ani. Ne auzeam din când în când, dar lucrurile acestea le-am aflat de la voi jurnaliştii. Medic? Vă repet că locuim în ţări diferite de multă vreme”, a declarat tatăl lui Matteo Politi, pentru cotidianul italian Corriere del Veneto, potrivit publicaţiei Libertatea.
 
Presa italiană aminteşte şi de o declaraţie pe care Matteo Politi a făcut-o în anul 2011, când a fost anchetat de poliţia din Verona. În plină desfăşutrare a anchetei, acesta a mers la TV şi a făcut declaraţii. „Sunt născut pentru a fi medic. E o pasiune pe care o am de când eram mic. Medicina nu se învaţă doar din cărţi”, spunea Matteo Politi la acea vreme. 
 
Avocatul italianului Matteo Politi, care se dădea drept medic şi a ajuns să opereze în România, a declarat joi că bărbatul nu are nimic de ascuns. Are studii medicale şi diploma i-a fost recunoscută de Ministerul Educaţiei. Ecaterina Andronescu, şefa instituţiei, spune că va face verificări legate de echivalarea diplomei de medic. „Cine a greşit va plăti.”. 
 
Diploma falsului chirurg italian, reţinut miercuri după ce a fost audiat timp de mai multe ore de poliţişti, ar fi fost recunoscută de Ministerul Educaţiei Naţionale în mandatul lui Valentin Popa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: