Târgul de job-uri, Angajatori de TOP, revine în Bucureşti în perioada 26-27 octombrie. Peste 130 de companii vor fi prezente

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajatori de TOP revine în Bucureşti pe 26-27 octombrie la Sala Palatului, unde vor fi prezentate peste 6.000 de oportunităţi de carieră de către 130 de companii. Cei mai mulţi dintre angajatori îşi desfăşoară activitatea în IT, Telecom, Inginerie, FMCG, BPO, Audit şi Consultanţă, Retail şi domeniul Financiar – Bancar.

Din perspectiva angajatorilor principalele 5 atribute care definesc un job ideal sunt: munca în echipă (70%), posibilitatea de a evolua profesional (70%), pasiune (60%), un loc de muncă provocator (58%) şi flexibilitate (50%). Angajatorii înţeleg că modul în care membrii unei echipe colaborează, eficienţa cu care lucrează împreună sunt aspecte care definesc un loc de muncă ideal. Astfel angajaţii vor performa la potenţial maxim, iar dezvoltarea şi evoluţia profesională a fiecarui membru se bazează pe modul în care interacţionează cu ceilalţi colegi.

Joburile care au la bază o pasiune împlinită, alături de un mediu de business provocator şi flexibil au fost aspecte menţionate de companii ca având un impact major asupra a ceea ce înseamnă un job ideal.

În ceea ce priveşte beneficiile oferite de angajatori pentru a asigura un loc de muncă ideal, companiile oferă angajaţilor posibilitatea să lucreze într-o echipă cu colegi prietenoşi (58%), le pun la dispoziţie un manager care se preocupă de dezvoltarea lor profesională (48%), asigură un program de lucru care le oferă un echilibru între viaţa personală şi cea profesională (48%), schimb de experienţe la nivel internaţional (45%), un spaţiu de lucru modern, cu un design atractiv (43%) şi posibilităţi de avansare rapidă în carieră (38%). Acestea sunt câteva dintre avantajele pe care le oferă companiile pentru a se asigura că au deschise joburi ideale în cadrul târgului de carieră Angajatori de TOP.

Cum îţi poţi găsi un job în două zile

Pentru ca şansele de a obţine un job în urma evenimentului Angajatori de TOP să crească este important ca participanţii să manifeste seriozitate şi motivare de la prima interacţiune pe care o au cu angajatorii, iar aşteptările lor să fie realiste. La fel de important este modul în care au redactat CV-ul. Dacă au nevoie de consiliere de carieră sau recomandări în privinţa modului în care este redactat CV-ul, pot trece pe la standul CV Experts unde primesc gratuit sfaturi valoroase din partea consultanţilor în HR. Un alt punct important pe agenda participanţilor sunt conferinţele şi workshopurile care îi vor ajuta în dezvoltarea pe plan profesional şi personal, acestea fiind adresate atât candidaţilor cu profil IT sau inginerie, cât şi candidaţilor cu profil non-tehnic.

O parte dintre angajatorii care au confirmat deja prezenţa la Angajatori de TOP Bucureşti sunt: ABS Software Development, Adecco, Allianz Technology, Auchan, Automatic Data Processing (ADP) Romania, Baneasa Shopping City, BCR, Bertrandt, British American Tobacco, Carrefour Romania, Computer Generated Solutions Romania, DB Global Technology, DB Schenker SSC, Dell, DM Drogerie Markt, DXC Technology, Ericsson, Exiger, Federal-Mogul Motorparts, Finastra, Genpact, Grup Renault Romania, Harman, Henkel, HP Inc, Intralinks, Kaufland România, Lidl Romania, London Stock Exchange Group, McDonald’s in Romania, Michelin, Microsoft, Molson Coors Global Business Services, Mood Media, Orange Romania, P&G, PayPoint, Philip Morris International, Playtika, Raiffeisen Bank, REWE Romania - Penny Market, Rompetrol KMG, Cegedim Service Center, Societe Generale European Business Services (SG EBS), Teleperformance Greece, Teleperformance Romania, TELUS International Europe, TELUS International Europe, Veeam Software, Verint, Wipro Automotive Excellence Center, Wipro Digital Operations & Platforms.


 

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite