Târgul de cariere şi educaţie în domeniul sănătăţii începe duminică la Cluj-Napoca

Târgul de cariere şi educaţie în domeniul sănătăţii începe duminică la Cluj-Napoca

Târgul de cariere în domeniul sănătăţii începe duminică

Târgul de cariere şi educaţie din domeniul sănăţii Cariere în Alb 5 - Green Edition va avea loc duminică 13 noiembrie, la Cluj-Napoca.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fiind prezent de trei ani pe piaţa medicală din Europa, evenimentul a adus peste 12.000 de vizitatori faţă-n faţă cu 50 de companii de recurtare. Anul acesta, târgul oferă şi cursuri de dezvoltare profesională.

Cea de a cincea ediţie a evenimentului, Cariere in Alb 5 – Green Edition, pune la dipoziţia personalului medical din România toate instrumentele necesare pentru dezvoltarea carierei în domeniul sănătăţii: oferte de locuri de muncă, prezentări de companii, workshop-uri interactive pe tema limbilor străine, introducerea în sisteme medicale diferite.

Târgul va avea loc la Casa de Cultură a Studenţilor, între orele 10.00 şi 16.00.

Evenimentul urmează să se desfăşoare şi în Târgu Mureş pe 14 noiembrie la Continental Hotel, la Iaşi pe 18 noiembrie la Casa de Cultură a Studenţilor, la Galaţi pe 19 noiembrie la Universitatea „Dunărea de Jos“ şi la Constanţa pe 20 noiembrie în Campusul Universitar Ovidiu-Corp B.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările