Târgul „Angajatori de Top” continuă în mediul virtual

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După cele două ediţii  Angajatori de TOP din Timişoara şi Bucureşti, cel mai mare târg de carieră continuă cu o ediţie virtuală în perioada 30 martie – 19 aprilie, proiect online care reuneşte 100 de angajatori.

Peste 100 de angajatori din domeniile: IT, Servicii si BPO, FMCG, Inginerie, Bancar si Servicii Financiare, Telecom, Consultanta, Logistica si Transporturi, Auto, Retail, Farma, Turism si Agentii de Recrutare vor participa la ediţia online a târgului de job-uri „Angajatori de top".

Cele mai multe companii sunt din Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca şi Iaşi, dar vor fi prezente cu standuri virtuale şi companii din aproape toate oraşele mari ale ţării. Accesul la Angajatori de TOP Virtual este posibil 24h din 24h până duminică, 19 aprilie. 

Candidatii pot aplica la 4000 de oportunităţti de carieră adresate atât profesioniştilor cât şi studenţilor şi absolvenţilor. Pentru a participa la Angajatori de TOP Virtual, candidaţii trebuie să îşi creeze un cont şi un CV pe site-ul hipo.ro. După logare, ei vor putea accesa platforma 3D a evenimentului, pot aplica la joburile de interes şi se pot înscrie la seminarii online (webinarii).

Webinariile sunt prezentări interactive sustinuţe de un specialist în recrutare pentru un grup de persoane prezente online la data şi ora stabilite initial. Reprezentanţii Cut-e România şi Coca-Cola HBC România vor susţine în cadrul Angajatori de TOP Virtual un webinar despre rolul testelor psihometrice în procesul de selecţie, sfaturi şi recomandări pentru a le trece cu succes şi a obţine un punctaj maxim. Webinar-ul este gratuit în baza preînscrierii până pe 8 aprilie.

Cateva dintre companiile care participa la evenimentul virtual Angajatori de TOP sunt: Accenture, ADP Group, Alcatel-Lucent, Arcelor Mittal, ATOSS Software, Atos IT, BCR, Bitdefender, Blue Point, BRD - Groupe Société Générale, Carrefour, Coca - Cola HBC Romania, Computer Generated Solutions Romania, Deutsche Bank Technology Centre, Digital Education, eMAG, EY Romania, Endava, Genpact, Global Market Solutions, Gopet Romania, Huawei, Humangest Group, Infobest, IT Vizion, Kaufland România, KFC, Hewlett-Packard, IBM, Intel Romania, JTI Romania, Luxoft Romania, KMG International (Rompetrol), McDonald`s România, Microchip Technology, Nestle Romania, Société Générale European Business Services, Oracle, PayU, PHILIPS, Piraeus Bank, RapidSolution Software, Renault Romania, Schneider Electric, SNC Lavalin, Stefanini Romania, SWISSCAPS Romania, Toluna, TELUS International Europe, Unicredit Business Integrated Solutions, Unilever, Valeo Lighting Injection, Visma Software, Vodafone Shared Services Romania, WNS Romania, Yazaki Component Technology.

Mii de tineri şi candidaţi cu experienţă în câmpul muncii, la târgul Angajatori de Top 2015

Mii de tineri dar şi persoane trecute de 40 de ani s-au înarmat cu un vraf de CV-uri şi au participat, vineri şi sâmbătă, la târgul de carieră Angajatori de Top, care le-a oferit participanţilor nu mai puţin de 4.000 de locuri de muncă, de la internshipuri în companii multinaţionale, la joburi bine plătite pentru cei cu experienţă în câmpul muncii.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite