Târg de carieră pentru absolvenţi în Capitală. Cei interesaţi pot obţine salarii de 2.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot participa la târgul de carieră Angajatori de Top, eveniment care se desfăşoară în perioada 5 - 6 aprilie la Sala Palatului. Angajatorii pun la bătaie 6.000 de oportunităţi de carieră oferite de 130 de companii participante.

Concret, la târg sunt aşteptaţi peste 10.000 de vizitatori, conform organizatorilor, care afirmă că pe lângă locurile de muncă oferite de companii există şi poziţii de internship şi management trainee la care cei interesaţi pot aplica. 

Ediţia aceasta Angajatori de TOP înregistrează un record al numărului de joburi deschise de companiile participante. Din informaţiile primite de la reprezentanţii companiilor, pe 5-6 aprilie, la Sala Palatului vor fi companii care au şi peste 400 de joburi deschise. În total vor fi peste 6000 de oportunităţi de carieră în domenii extrem de variate, iar topul celor 20 de companii cu cele mai multe joburi deschise cuprinde:

1. Gi Group

2. Genpact

3. Groupe Renault România

4. Deloitte Audit Delivery Center

5. Accenture

6. Societe Generale European Business Services

7. BCR

8. Orange România

9. Automatic Data Processing (ADP)

10. Veeam Software

11. Hornbach

12. Stefanini România

13. Kellogg România

14. Huawei Enterprise România GSC

15. Zentiva

16. P&G

17. Enel România

18. METRO Cash&Carry

19. dm drogerie markt

20. Adecco 

Topul companiilor cu cele mai multe joburi disponibile

Topul companiilor cu cele mai multe oportunităţi de carieră deschise în cadrul Angajatori de Top a fost realizat în baza răspunsurilor primite la chestionarul transmis companiilor participante. Din experienţa ediţiilor anterioare, sunt companii cu volume foarte mari de recrutare care nu pot face publice aceste informaţii. 

În comparaţie cu anii anteriori, ediţia din acest an are o distribuţie echilibrată a joburilor deschise de companii. Din punct de vedere al domeniilor de activitate, cele mai bine reprezentate arii în care sunt deschise oportunităţi, atât pentru profesionişti cât şi pentru candidaţii entry-level, pentru absolvenţi şi studenţi sunt: 

1. IT Software: 55% *

2. Contabilitate – Finanţe: 53%

3. Vânzări: 43%

4. Customer Support - Client service: 40%

5. Achiziţii - Logistică – Aprovizionare: 30%

6. Inginerie : 25%

7. Resurse umane: 23%

8. Marketing PR – Comunicare: 20%

9. Juridic: 18%

10. IT Hardware: 18%

La capitolul salarii oferite, tipul jobului, nivelul de experienţă, industria în care activează angajatorul sunt câteva dintre aspectele care pot influenţa remuneraţia oferită. Pentru programele de internship, majoritatea angajatoriilor oferă salarii cuprinse în intervalul 300-400 EUR, iar pentru poziţiile entry-level cele mai multe companii oferă salarii în intervalul 400-500 EUR. 

În ceea ce priveşte joburile care se adresează specialiştilor cu nivel mediu de experienţă, companiile oferă salarii în intervalul 700-1000 EUR, iar pentru poziţiile dedicate candidaţilor cu nivel senior, salariile variază în jurul sumei de 1500 EUR şi pot ajunge la peste 2000 EUR. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite