Tânără filmată când înţeapă prezervativele dintr-un supermarket, în România. Reacţia magazinului VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
tanara care a intepat prezervativele intr-un supermarket foto- captura video

O tânără s-a filmat în timp ce înţepa prezervativele dintr-un supermarket, apoi le-a pus înapoi pe raft. Incidentul a avut loc într-un magazin Auchan, din Sibiu, iar reprezentanţii acestuia le-au transmis clienţilor să anunţe angajaţii dacă găsesc un produs din această categorie, cu ambalaj deteriorat.

Fata a postat imaginile pe un cont de TikTok. Pe filmare se vede cum tânăra are o cutie în mână din care scoate un prezervativ, îl înţeapă cu un ac de siguranţă şi îl bagă înapoi spunând „unul din trei, care sunt şansele”.

Apoi, fata merge către casele de marcat unde pune cutia de prezervative înapoi pe raft.

„Imediat după primirea informaţiei a fost transmisă o alertă internă în toate magazinele pentru verificarea suplimentară, cu maximă atenţie, a integrităţii ambalajelor la vânzarea acestor produse. De asemenea, am realizat controlul tuturor produselor expuse la raft din categoria respectivă, în magazinul din Sibiu, în care a fost făcută filmarea. Am adăugat şi mai multe afişe prin care rugăm clienţii să anunţe angajaţii dacă găsesc un produs cu ambalaj deteriorat.

Probabilitatea ca produsul să fi ieşit din magazin este foarte scăzută, deoarece atât casierii noştri, cât şi clienţii, sunt atenţi la integritatea ambalajului produselor, în general, iar în cazul de faţă, specificul produsului face ca el să nu fie cumpărat dacă ambalajul este desigilat sau deteriorat. De altfel, la nivelul unui an, am casat cutii deteriorate de prezervative în valoare de peste 100.000 de lei.

Suntem consternaţi că cineva a putut avea o astfel de idee, doar pentru a face audienţă, şi vă asigurăm că am demarat toate procedurile legale în acest sens. Siguranţa şi încrederea clienţilor sunt esenţiale pentru noi, nu ne putem juca”, a transmis Auchan Retail România în urma incidentului, notează Antena3. 

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite