Sziget 2007, cu Faithless, The Killers şi Chemical Brothers

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivalul Sziget, care se va desfăşura anul acesta între 8 şi 15 august, va avea ca posibil line-up pe The Killers, The Hives, Chemical Brothers, Faithless şi The Good the Bad and the Queen,

Festivalul Sziget, care se va desfăşura anul acesta între 8 şi 15 august, va avea ca posibil line-up pe The Killers, The Hives, Chemical Brothers, Faithless şi The Good the Bad and the Queen, informează ediţia on-line a cotidianului "The Guardian".

Alte nume vehiculate pentru ediţia 2007 sunt Pink, Gogol Bordello şi Gentleman pentru scena principală, Timo Maas şi Satoshi Tomiie pentru Party Arena, iar pentru World Music Stage au fost anunţaţi, printre alţii, Cesaria Evora, Manu Dibango, Orchestre National de Barbes etc. De asemenea, scena Wan2 îi va găzdui pe Hooverphonic, GusGus şi Hyper.

Festivalul Sziget este unul dintre cele mai mari evenimente muzical-culturale europene, desfăşurându-se în Budapesta, pe insula Óbuda de pe Dunăre. Pe durata unei săptămâni, evenimentul adună mai mult de o mie de performance-uri.

Accesul publicului pe insulă se va face cu bilete fie de o zi, fie cu pass-uri pentru întreaga săptămână. Până pe 15 aprilie, biletele care includ şi locul de campare au preţul de 120 de euro, iar cele fără campare inclusă - 100 de euro. Dintre numele anunţate la Sziget - Gogol Bordello, Pink şi Faithless vor concerta la Bucureşti în lunile mai, respectiv iunie, iar despre Chemichal Brothers, surse din piaţa muzicală informează că aceştia vor concerta la Bucureşti pe 30 aprilie.

Ediţia de anul trecut a festivalului Sziget a adunat un total de 385.000 oameni şi a prezentat peste 200 de staruri internaţionale, 500 de formaţii maghiare, mai mulţi DJ-i, câteva zeci de trupe de teatru, acrobaţi, comedianţi, dansatori, păpuşari, toate desfăşurate în mai mult de 60 de locuri de pe insulă.

Printre marile nume care au participat în 2006 s-au numărat şi Radiohead, Franz Ferdinand, Jovanotti, Placebo, Scissor Sisters, Goran Bregovic şi Hernan Cattaneo.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite