Suntem defecţi, fraţilor!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ana Porgras a câştigat medalia de aur iar Diana Chelaru a luat argint la Campionatele Mondiale de gimnastică. Cu greu am aflat, întrucât ştirea bombă a zilei de ieri şi, se pare că şi a celei de azi, este aceea că Mutu s-a luat la bătaie din nou prin barurile din Florenţa. Apropo, gimnastele sunt din ţara unde se construiesc săli de sport la comandă politică şi care, multe din ele, nici nu sunt funcţionale.

Iar acum nu se mai vorbeşte despre lagărul de la Deva, ci despre maieştri emeriţi ai sportului. Şic! 

La noi, orice păleşte în faţa grosolăniei. Abia câteva picături de informaţie despre cele două feţe s-au scurs printre depoziţiile apărătorilor lui Mutu. În România, oricine vrea să iasă din mâzga e tras înapoi şi băgat cu capul în jos. Astăzi am şi uitat de Ana şi de Diana, în schimb vorbim în continuare de săracul Mutu. La venirea în ţară, Lucian Bute a fost întrebat ce părere are despre pumnul lui Mutu. Doamneeeee!
 
Dar ospătarul nu era sârb ci era kosovar, nu era 3 dimineaţa era trei după-masă, Mutu nu era beat ci se ducea la teatru, de fapt nu l-a lovit el pe ospătar ci ospătarul l-a lovit pe Mutu în picior şi peste degete cu pieptul şi cu faţa, până şi-a fracturat piramida nazală. Aşa, l-am spălat încă o data pe Briliant, care a mai fost chipurile şi ameninţat cu moartea. Zic impresarii lui.  
 
De fapt, noi suntem obisnuti să-i scoatem nevinovaţi pe vinovaţi, rutină cotidiană. Contează mai puţin sacrificul acelor fete care s-au întors acasă cu medalii, sau dramă Sandrei Izbasa, care a fost campioană olimpică la Beijing, la sol, iar acum a luat doar locul şapte. Vedeți dacă nu aveți silicoane? Suntem defecţi, fraţilor!
 

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite