Românii vând pe internet „cenuşă de la Catedrala Notre-Dame”

Românii vând pe internet „cenuşă de la Catedrala Notre-Dame”

FOTO: profit.ro

Mai mulţi români au postat anunţuri pe site-urile de vânzări online, în care le promit cumpărătorilor „cenuşă de la Catedrala Notre-Dame din Paris”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Edificiul, un simbol al Franţei şi al creştinătăţii, a ars timp de 16 ore, luni seara, după ce în zona în care se efectuau lucrări de renovare a izbucnit un incendiu violent.


Potrivit Profit.ro, pe site-urile de vânzări din România au început să se îmulţească anunţurile în care se vinde „cenuşă de la Notre-Dame”, la preţuri de câteva sute de lei.
     
„Vând cenuşă adusă de la catedrala Notre-Dame din Paris. E bună pentru colecţie. Nu fac schimburi” - aşa sună unul dintre anunţurile apărute pe un site specializat din România.

Acoperişul Catedralei Notre-Dame a fost carbonizat, iar o turlă s-a prăbuşit, însă în ciuda flăcărilor greu de stins, pompierii au reuşit să salveze obiectele de artă din interiorul bisericii, dar şi structura catedralei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările