Studenta criminală este însărcinată şi vrea să fie liberă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Carmen Bejan, fosta studentă la Medicină condamnată definitiv pentru că l-a omorât pe Trifu Schroth, împreună cu iubitul ei, a cerut întreruperea executării pedepsei pe motiv că este gravidă.

Atunci când nimeni nu se mai aştepta la vreo noutate în povestea celor doi tineri studenţi la Medicină din Timişoara, care au tranşat şi omorât un rrom putred de bogat într-un cămin, un nou episod şocant readuce în actualitate cuplul ucigaş.

Carmen Bejan, arădeanca în vârstă de 22 de ani, condamnată la 20 de ani de închisoare pentru că a ucis şi tranşat un bărbat de etnie rromă, s-a adresat instanţei de judecată şi a cerut să fie pusă în libertate.

Deţinuta şi-a motivat cererea susţinând că este însărcinată. Potrivit unor surse din cadrul Penitenciarului de Maximă Siguranţă Arad, tatăl copilului pe care Carmen Bejan îl poartă în pântece este un traficant de droguri cu 13 ani mai mare decât ea, care mai are un copil în vârstă de 15 ani.

Cel care a pus ochii pe Carmen Bejan şi a convins-o să meargă în camera intimă este un deţinut condamnat la 10 ani pentru trafic de droguri. Acesta ar fi încercat de mai mult timp să o cucerească pe Carmen şi îi trimitea scrisori, dar ea l-a refuzat de fiecare dată, până în momentul în care traficantul i-a spus că, dacă rămâne însărcinată şi naşte un copil, poate să fie eliberată pentru o perioadă.

Gravidă în 4 luni

Când a auzit de această posibilitate, Carmen Bejan a acceptat să devină concubina traficantului de droguri şi au primit camera intimă. Acolo au întreţinut relaţii sexuale, iar fosta studentă a rămas însărcinată, fiind acum gravidă în patru luni. Potrivit surselor „Adevărul", traficantul, care se eliberează în aprilie, i-ar fi promis că se vor căsători şi, pe perioada întreruperii executării pedepsei, vor locui împreună, iar când se întoarce ea în puşcărie, va avea el grijă de copil şi împreună o vor vizita.

„Persoana privată de libertate a solicitat întreruperea executării pedepsei pe perioada sarcinii, precum şi după naştere timp de un an", au susţinut reprezentanţii Tribunalului Arad. Cererea formulată de Carmen Bejan a fost înregistrată pe rolul instanţei în data de 24 noiembrie 2011, iar la primul termen de judecată instanţa a amânat cauza, pentru ca magistraţii să aibă timp suficient de a studia dosarul oribilei crime.

Penitenciarul nu comentează

Cei de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Arad, acolo unde sunt încarceraţi atât tânăra, cât şi fostul ei iubit, alături de care a comis crima, Sergiu Florea, susţin că nu au voie să ofere informaţii despre viaţa tinerei.

„Nu vă putem oferi mai multe informaţii. Orice persoană privată de libertate, în anumite condiţii, poate primi vizite intime cu soţul/soţia, concubinul/concubina, odată pe trimestru, timp de două ore", declară Ioan Iovescu, purtător de cuvânt al Penitenciarului Arad. Reprezentanţii instituţiei au confirmat că tânăra a primit vizite intime, inclusiv de la alţi deţinuţi, de când este încarcerată acolo, dar nu au dezvăluit identitatea acestor persoane.

Informaţii mai multe nu deţine nici avocatul tinerei, care, contactat telefonic, s-a arătat chiar surprins de existenţa acestei cereri.„Nu cunosc nimic legat de acest aspect. Eu o reprezint în continuare pe Carmen Bejan, însă nu prin mine s-a făcut această cerere de întrerupere a executării pedepsei pe motiv că ar fi însărcinată. O să iau legătura cu ea pentru a vedea despre ce e vorba", a declarat Daniel Sabou, avocat al deţinutei Carmen Bejan.

Iubirea care a dus la crimă

Carmen Bejan este din localitatea arădeană Ineu şi alături de prietenul ei, Raul Sergiu Florea, ambii studenţi la Facultatea de Medicină din Timişoara, au fost trimişi în judecată în noiembrie 2009 pentru uciderea unui bărbat de etnie rromă. Cei doi au fost condamnaţi definitiv, anul trecut, la câte 20 de ani de închisoare, potrivit deciziei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite