Care este starea de sănătate a IPS Pimen. Ce spune ministrul Nelu Tătaru despre tratamentul prin care trece înaltul prelat

Care este starea de sănătate a IPS Pimen. Ce spune ministrul Nelu Tătaru despre tratamentul prin care trece înaltul prelat

Imagine: Adevărul

Ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru afirmă că starea de sănătate a Arhiepiscopului Sucevei şi Rădăuţilor, IPS Pimen, este stabilă, dar că rămâne cu precauţii, având în vedere vârsta înaltului prelat şi comorbidităţile acestuia. Ministrul Sănătăţii a fost întrebat, joi, la Suceava, care mai este stare de sănătate a Arhiepiscopului Sucevei şi Rădăuţilor, IPS Pimen.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Din informaţiile pe care le avem, era o stare stabilă. Rămân cu nişte precauţii, având în vedere că există o vârstă şi există nişte comorbidităţi. Tratăm fiecare caz după patologie, după vârstă, după comorbidităţi, facem tot posibilul ca rezultatul final să fie unul de vindecare”, a declarat Nelu Tătaru.

Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, IPS Pimen, în vârstă de 90 de ani, confirmat cu coronavirus, a fost transferat săptămâna trecută de la Spitalul din Suceava la Institutul „Matei Balş” cu un elicopter.

Grupul de Comunicare Strategică a transmis atunci că IPS Pimen prezenta simptome severe de pneumonie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările