„Stăpânul Inelelor“ continuă cu „Hobitul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorii Andy Serkis (Gollum), Ian McKellen (Gandalf) şi Hugo Weaving (Elrond) îşi vor relua rolurile din trilogia „Stăpânul Inelelor“, urmând să joace din nou împreună în filmul „The Hobbit“ (Hobitul).

Guillermo del Toro, regizorul noului film, a dezvăluit această informaţie la postul de radio BBC. Acţiunea filmului „The Hobbit“, bazat pe romanul lui J.R.R. ­Tolkien, este anterioară evenimentelor din trilogia „Stăpânul Inelelor“ şi prezintă aventurile lui Bilbo, unchiul lui Frodo Baggins, în încercarea de a intra în posesia faimosului inel.

Guillermo del Toro vrea să împartă proiectul în ­două filme şi a dezvăluit că plecarea bruscă a lui Gandalf din locuinţa lui Bilbo şi lupta micuţilor hobiţi împotriva dragonului ­Smaug - care nu au fost relatate în roman - vor fi incluse în acest film, pentru a face legătura dintre lungmetrajul „The Hobbit“ şi trilogia „Stăpânul Inelelor“, regizată de Peter Jackson.

„Va exista un întreg capitol dedicat problemelor cu care se confruntă Gandalf. Cititorii familiarizaţi cu romanul ştiu deja că Gandalf se confruntă cu o situaţie de criză şi cu un personaj întunecat, Necromancer, care se dovedeşte a fi Sauron“, a explicat Guillermo del Toro.

Prima parte a filmului „The Hobbit“ va fi lansată pe marile ecrane în decembrie 2011. Trilogia „Stăpânul Inelelor“ a adus încasări de trei miliarde de dolari la nivel mondial şi a obţinut 17 premii Oscar.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite