Spitalul Judeţean Ilfov devine spital suport pentru a trata pacienţii cu COVID-19

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spitalul Judeţean Ilfov se transformă în spital suport pentru a trata pacienţii infectaţi cu virusul SARS-CoV-2, a anunţat, joi, Marian Petrache, preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov.

”Spitalul Judeţean Ilfov se transformă în spital suport pentru a trata pacienţii infectaţi cu COVID-19. Ieri seară am avut această discuţie cu ministrul Nelu Tătaru”, a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov.

Petrache este de părere că alegerea Spitalului Judeţean Ilfov ca spital suport COVID este dovada calităţii oamenilor care muncesc aici, a profesionalismului lor, dar şi a faptului că investiţiile pe care le-a făcut Consiliul Judeţean au dat rezultate.

”Azi, înainte de toate, e nevoie de foarte multă solidaritate şi eu, împreună cu colegii mei, punem pe primul loc oamenii. Pacienţii. Oricare dintre noi poate fi internat la Ilfov, oricare dintre noi poate fi pus în situaţia de a lupta cu boala. Nu rămâne decât să ne protejăm cât putem şi să avem încredere în medici”, a adăugat Marian Petrache. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite