Spiritul Crăciunului, aprins pe bani publici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Comuna Jupâneşti este tot timpul în sărbătoare
Comuna Jupâneşti este tot timpul în sărbătoare

În timp ce localnicii altor comune gorjene nu au parte nici măcar de un bec pe uliţă, la Jupâneşti stau aprinse de aproape un an chiar şi luminile de sărbători.

Primarul Petre Guşiţă susţine că instalaţia consumă prea puţin ca să se poată spune că se face risipă. „Sunt beculeţe rămase de anul trecut, dar şi de la Paşti. Nu consumă foarte mult, iar la noi iluminatul public este funcţional. Îl ţinem cât se mai poate.

Poate de Crăciun nu o să mai avem deloc aceste luminiţe, însă deocamdată este bine", a spus edilul. În schimb, prefectul judeţului Gorj, Liviu Andrei, spune că primarul iroseşte banii din bugetul local. „Ar trebui să evalueze situaţia şi să nu-şi permită o asemenea risipă. Faptul că luminile sunt aprinse seară de seară este un lux.

L-aş sfătui să fie mai atent cum cheltuieşte banii publici, care sunt ai cetăţenilor", a declarat Liviu Andrei. Localnicii, însă, sunt fericiţi. „La noi e sărbătoare tot timpul. Am auzit că în alte comune e întuneric de nici nu se vede om cu om", a spus tanti Elena, o bătrână din comună. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite