Spiriduşul Mozart, numai cu „Adevărul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luni, 30 ianuarie, veţi putea achiziţiona un nou volum din seria inedită pentru copii „Poveşti din Pădurea Muzicală" (12,99 lei, ziar + carte + CD cadou cu muzică clasică), ale căror personaje principale sunt cei mai mari compozitori ai lumii.

Intitulat „Mozart şi curcubeul fermecat", volumul este povestea spiriduşului Mozart, care cântă dumnezeieşte la harpă şi locuieşte în scorbura unui brad. Mozart are şi-un prieten de nădejde, Allegretto, „un iepuraş alb-albişor, cu ochii rotunzi şi albaştri", care are, de asemenea, obiceiul de a cânta, jucându-se cu firele de la mustaţă ca şi cum ar fi corzile unui instrument.

Povestea lor este o aventură plină de voie bună, de muzică, dar şi de capcane cărora Mozart şi Allegretto trebuie să le facă faţă. „A fost odată ca niciodată, în Pădurea Muzicală, un spiriduş drăgălaş şi tare, tare vesel. Numele său? Mozart", astfel începe volumul de la Editura Adevărul. Colecţia „Poveşti din Pădurea Muzicală" include o serie de opt cărţi de poveşti pentru copii semnate de Adriana Gheorghe şi ilustrate de Sebastian Opriţa.

Poveştile te duc la Paris şi la Viena

Pentru a putea participa la concursul „Poveşti din Pădurea Muzicală" şi a câştiga una dintre cele trei excursii la Paris, Veneţia şi Stuttgart, trebuie să completezi răspunsul corect la întrebări şi datele personale din minimum patru taloane. Acestea vor fi publicate până la 16 martie 2012 în „Adevărul", „Adevărul de Weekend", „Click!", „Click TV!", „Click! Poftă Bună", „Click! pentru Femei", „Dilema Veche" şi revista „OK". Data-limită a concursu­lui este 16 martie (data poştei). 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite