Spălarea pe creiere continuă

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

O mulţime de informaţii fără rost au ajuns să-ţi umple mintea. Asta nu înseamnă că eşti mai informat sau mai deştept. Sunt împinse cu o forţă uluitoare în mintea ta de către televiziuni şi alte suporturi de comunicare.

Aceste lucruri fără rost, adică gunoaiele care sunt „vândute” în ambalaje atrăgătoare pentru vieţile noastre, par să fie făcute de forţe care urmăresc cu premeditare îndobitocirea oamenilor. Forţe obscure – se poate bănui. Dar nu-i aşa! Foştii securişti şi comunişti şi-au dorit dintotdeauna ca poporul să fie spălat pe creier cu gunoaie ambalate. Pentru a îngropa faptele şi chestiunile cu adevărat importante. Gunoaiele au pătruns în toate domeniile. În 28 de ani, operaţiunea a reuşit parţial. Adică, n-au ajuns toţi românii spălaţi pe creiere, îndobitociţi şi îngenunchiaţi. Problema pentru actualii şefi ai PSD este segmentul de populaţie care nu e spălată pe creier. Sunt oameni incomozi şi periculoşi pentru PSD. Pentru că gândesc, pentru că se exprimă, pentru că protestează şi pentru că râd de prostia, imbecilitatea, ipocrizia şi mediocritatea şefilor PSD. Dragnea şi acoliţii săi îi urăsc pe aceşti români. Trebuie neutralizaţi! Dar timpul are răbdare şi lucrează în favoarea spălătorilor de creiere. Pe măsură ce România se va afunda în guvernarea PSD, oamenii care gândesc cu minţile lor vor deveni tot mai puţini, mai obosiţi, mai scârbiţi, tracasaţi şi împăcaţi cu neputinţa de a schimba ceva. Pentru că operaţiunea de spălare a creierelor va continua cu tenacitate şi cinism.

Sunt mulţi români resemnaţi. Câţi ani mai am până la pensie? Doi-trei. Atunci, am să votez cu PSD, ca să-mi asigure pensia. Câţi ani mai am de trăit? Nu foarte mulţi. Atunci, să fie linişte în ţară, să fie aşa cum este acum. Cât o mai ţine şi firma asta de la care îmi iau leafa? Atunci, sunt mulţumit că am de muncă. Şi cât timp o să mai dea PSD pensii şi lefuri la mulţimea de bugetari, o să fie bine pentru toţi românii!

Românii rămaşi în ţară sunt încolonaţi involuntar la campania de spălare pe creier.

Românii rămaşi în ţară sunt încolonaţi involuntar la campania de spălare pe creier prin manipulări şi minciuni. Minoritatea care e conştientă de încolonare se zbate, se agită, dar dă semne vizibile de oboseală şi de lehamite. Până la urmă, timpul trece, mai bine să-ţi vezi de viaţa ta, să admiţi că aşa merg lucrurile, să nu te mai revolţi că loaza unui baron PSD este pusă secretar de stat sau că altă pilă e băgată în Casa de Asigurări de Sănătate, să închizi ochii, să-ţi astupi urechile, să înţelegi că partidul ăsta are dreptul să facă orice pentru binele poporului, să te apere de duşmani, probabil că deja ai văzut şi tu duşmanii invocaţi de Dragnea, ăia din statul paralel, stai fără grijă!, va fi o luptă grea, dar PSD o să-i zdrobească, obişnuieşte-te cu situaţia, mergem înainte, uite cum au trecut anii şi ţi-a mai rămas o speranţă: să fii lăsat să trăieşti. În coloană. Ca să te bucuri de aceste lucruri care, ceva mai devreme, ţi se păreau fără rost, nişte gunoaie frumos ambalate. Sunt bune să-ţi mai umple viaţa, să-ţi mai spele creierul.

Opinii

Mai multe de la Petre Barbu


Ultimele știri
Cele mai citite