Smaranda, unul dintre simbolurile protestelor #Rezist, a murit la doar 18 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Smaranda a fost înmormîntată marţi la cimitirul Bellu.
Smaranda a fost înmormîntată marţi la cimitirul Bellu.

Smaranda Cărare, o tânără din Bucureşti care s-a făcut remarcată la protestele #Rezist din Piaţa Victoriei, a murit la doar 18 ani. Ea a devenit cunoscută în toată ţara după ce a fost fotografiată cu un caiet în mână pe care a scris „Am chiulit pentru acest protest!”

S-a dus Smaranda. A plecat în lumea zânelor cu păr de soare, lăsându-ne la fel de ticăloşi, neputincioşi, meschini, indiferenţi, sinecurişti mărunţi şi în genunchi. Ţara asta nu i-a dat nicio şansă! Ţara asta proastă care găseşte mereu milioane pentru referendumuri, pomeni şi catedrale, iar pe cei mai nevinovaţi dintre oameni îi trimite la moarte! Roxana, mama greu încercată a îngerului, pur şi simplu nu am cuvinte…”, a anunţat Camelia Tabacu, pe contul său de Facebook.

Smaranda a fost elevă a Colegiului Naţional I. L. Caragiale din Bucureşti şi a fost diagnosticată cu Sarcomul Ewing, o formă cruntă de cancer, la radius (osul lung), la mâna dreaptă.

Ea a fost operată la finalul anului 2017,  însă boala a recidivat.

„A început curele de chimioterapie imediat ce organismul ei a putut fi restabilit pentru un astfel de tratament. Din păcate, umărul ei a fost grav afectat. Tumora este încă prezentă pe os, dar are toate şansele să se refacă şi să scape de ea printr-o nouă operaţie chirurgicală, în care i se va proteza umărul”, povesteau părinţii ei pe pagina de donaţii.

Smaranda Cărare a fost înmormântată astăzi la cimitirul Bellu ortodox.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite