Sindicatele de la Ambulanţă se pregătesc de proteste

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Federaţia Naţională Sindicală „Ambulanţa” anunţă că va picheta Guvernul miercuri, între orele 10.00 şi 12.00, iar de joi va declanşa greva japoneză. Care sunt revendicările sindicaliştilor.

Protestul se va desfăşura în toate sediile centrale din serviciile de ambulanţă judeţene, iar în Bucureşti în Piaţa Victoriei, potrivit Hotnews

Conducerea sindicaliştilor a anunţat că au cerut o întâlnire de urgenţă cu premierul Orban şi că acesta a fost de acord. Sindicaliştii au mai sspus ccă vor avea răbdare până marţi, după care, de miercuri, vor fi declanşate acţiunile sindicale. 

Lista revendicărilor este următoarea: 

Suplimentarea cu personal în serviciile de ambulanţă.

Rectificarea bugetară la nivelul necesarului pentru a asigura drepturile salariale şi cheltuieli materiale necesare pentru continuitatea activităţii în serviciile de ambulanţă.

Reaşezarea salarizării asistentului medical, a managerului general şi al membrilor comitetului director din serviciile de ambulanţă.

Salarizarea întregului personal din Serviciile Publice de Ambulanţă începând cu 01 ianuarie 2021 la nivelul grilei anului 2022.

Asigurarea pensiei de urmaş familiei acestuia în urma decesului personalului din Serviciile Publice de Ambulanţă în lupta cu virusul COVID -19.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite